Mökit

Vuokraamme kahta erämaahenkistä hirsimökkiä, jotka sijaitsevat Syvärinjärven etelärannalla, omassa rauhassa, Tahkovuoren vastapäätä. Molemmissa mökeissä on perusmukavuudet. Liinavaatteet laitamme valmiiksi lisämaksusta. Loppusiivouksen voit myös ostaa meiltä ja nauttia lomasi lomana. 

Molemmat mökit soveltuvat hyvin allergikoille. Sisällä ei saa tupakoida eikä niihin voi tuoda kotieläimiä. Molempiin mökkeihin tulee vesiosuuskunnan vesi (kylmä ja kuuma), takkapuut kuuluvat mökkivuokraan samoin kuin kesällä soutuvene ja mato-onkivälineet.    

Kelola,  2+2 henkilöä

Kelola on v 1996 valmistunut 1½ kerroksinen n 70 m2 kelohirsimökki. Alakerrassa on yksi erillinen makuuhuone, tupakeittö, sauna (sähkö), WC ja suihkutilat. Makuuhuoneessa on parivuode ja parvella on vuodepaikat kahdelle henkilölle. 
Pesutiloihin (wc, suihku ja sauna) on erillinen sisäänkäynti kuistin kautta.

Kelolan varustukseen kuuluu takka-leivinuuni, jääkaappi-pakastin, sähköliesi, astianpesukone, mikro, TV, radio, cd-soitin ja astiastot 6 hengelle.

Kesällä Kelolan rannassa on erillinen ulkokeittiö ja oma soutuvene. Talvella murtomaaladut ja kelkkareitit ovat noin 200 m päässä mökistä.

Talvella Kelolan varaukset voit tehdä joko keskusvaramo TAHKOcomin kautta  Kelolan varaukset     TAI ottaa yhteyttä   tiina.kuosmanen@tahko.com

Kelolan hinta on alkaen 110 € / vuorokausi.

Honkala, 2 henkilöä

Honkala on v 2003 valmistunut 30 m2 hirsimökki, jossa on tupakeittiö, sauna 
(puulämmitteinen) ja parvi. Parvella on vuodepaikat kahdelle ja tuvassa on sohva.

Honkalan varustukseen kuuluu takka, jääkaappi (pakastelokero), mikro, valovirralla toimiva sähköleisi  (kaksi levyä ja uuni), TV ja radio.

Muumitaloa muistuttava kuivakäymälä sijaitsee Honkalan takana valaistun polun varressa. Kesällä Honkalan rannassa on erillinen ulkokeittiö ja oma soutuvene. 


Honkala on käytössä vain kesäaikaan ja sen varaustilanteita voit tiedustella  tiina.kuosmanen@tahko.com

Honkalan hinta on alkaen 90 € / vuorokausi.

 
 

Kuvia Kelolasta

 
Kuvia Honkalasta